Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

ZOOM radionica: Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu koje će u četvrtak, 19. studenoga održati udruga SMART iz Rijeke.

ZOOM RADIONICA UDRUGE SMART, RIJEKA – 19.11.2020. – Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Cilj online radionice je upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te predstaviti različite izvore i tehnike prikupljanja sredstava. Uz navedeno, sudionici/e radionice bit će u prilici promišljati vlastitu strategiju prikupljanja sredstava za financiranje njihovog djelovanja te će biti upoznati s vještinama i osobinama koje bi trebale imati osobe koje se bave prikupljanjem sredstava. Radionica u trajanju od 180 minuta održat će se na cloud platformi Zoom. Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobit poveznicu za pristupanje radionici te poveznicu na radni materijal koji će olakšati korištenje spomenute platforme i sudjelovanje na radionici.

Radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene su svim zainteresiranim predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.