Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Na stranici ESF.platforma otvorene prijave na još dvije online radionice u rujnu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na dvije online radionice.

ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART, RIJEKA – 17.9.2020. – Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama
Cilj ove online radionice je upoznati sudionike/ce sa svrhom i procesom javnog zagovaranja te s osnovnim koracima pripreme i provedbe aktivnosti javnog zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama. Radionica u trajanju od 180 minuta (uključujući stanku) održat će se na cloud platformi Zoom. Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici te poveznicu na radni materijal koji će olakšati korištenje spomenute platforme i sudjelovanje na radionici.

DVODNEVNA ONLINE RADIONICA ACT GRUPE, ČAKOVEC – 22. I 23.9.2020. – Upravljanje volonterima / Izazovi volonterstva u današnje vrijeme
Volontiranje gotovo uvijek znači bliski kontakt s drugim osobama, druženje, zajednički rad… No što kada to više nije moguće? Korona kriza prisilila nas je da tražimo alternative u svim aspektima života pa tako i u aktivnostima volontiranja. Radionica će se provesti u dva uzastopna dana (22. i 23. rujna 2020.) u trajanju od 2 sata, od 10-12 h svaki dan. Svi prijavljeni dobit će link putem kojeg će moći pratiti i aktivno sudjelovati na webinaru.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.