Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: “Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva”

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva” koju će 27. svibnja 2021. održati Udruga Smart iz Rijeke.

Prijave su otvorene do 24.5. u ponoć.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART – 27.5.2021. – Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva

Cilj radionice je upoznati sudionike sa svrhom i različitim metodama praćenja i vrednovanja projekata i programa organizacija civilnoga društva. Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici.

MAKSIMALNI BROJ SUDIONIKA: 25

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, Dkolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja.