Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Kako izraditi strateški i operativni plan organizacija civilnoga društva?

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Kako izraditi strateški i operativni plan organizacija civilnoga društva?” koju će 16. lipnja 2021. održati Udruga Smart iz Rijeke.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART, RIJEKA – 16.6.2021. – Kako izraditi strateški i operativni plan organizacija civilnoga društva?

Cilj radionice je upoznati sudionike s postupkom strateškog planiranja te ključnim tehnikama i alatima koji se u tom procesu koriste. Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na radionici mogu sudjelovati u punom vremenu trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici. Radionica je namijenjena osobama bez imalo iskustva ili malo iskustva u strateškom i operativnom planiranju.

MAKSIMALNI BROJ SUDIONIKA: 25

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, Dkolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.
.