Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica udruge SMART: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja” koju će 28. listopada 2021. s početkom u 10 sati održati udruga SMART iz Rijeke.

PRIJAVA NA RADIONICU

Cilj radionice je upoznati sudionike radionice s konceptom kvalitete u organizacijama civilnoga društva. Na radionici će biti predstavljen postupak i koraci za uvođenje Sustava upravljanja kvalitetom OK2015 u organizaciju te proces samoprocjene i uloga radne skupine za kvalitetu u tom procesu. Molimo zainteresirane da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici. Radionica je namijenjena osobama bez iskustva ili s malo iskustva u u prikupljanju sredstava – navodi se u pozivu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.