Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

ZOOM radionica: Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva koju će u četvrtak, 10. prosinca 2020. održati udruga SMART iz Rijeke.

PRIJAVA:
ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART, RIJEKA – 10.12..2020. – Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva

Ciljevi ove online radionice su upoznati sudionike sa svrhom te različitim načinima i modelima uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva i utvrditi praktične korake koje organizacije mogu ili trebaju poduzeti kako bi snažnije uključili građana u svoj rad. Tijekom rada koristit će se različite tehnike i metode koje uključuju: kvalitetna, kratka i jasna izlaganja, različite simulacije i igre, rad na slučaju i druge grupne i individualne tehnike i metode.

Radionicu će voditi Igor Bajok iz Udruge za razvoj civilnog društva SMART.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorene su svim zainteresiranim predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.