Hrvatska, Nekategorizirano

Natječaj za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja osoba s invaliditetom

osobe-s-invaliditetomZavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom dana 26.09.2018. godine raspisao javni natječaj za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod neprofitnih organizacija koje obavljaju dio gospodarske djelatnosti na otvorenom tržištu rada u iznosu od 15.000.000,00 kn.

Na javni natječaj se mogu prijaviti organizacije civilnoga društva koje obavljaju dio gospodarske djelatnosti na otvorenom tržištu rada a koje zapošljavaju osobe s invaliditetom, te organizacije civilnoga društva koje obavljaju dio gospodarske djelatnosti na otvorenom tržištu rada a koje će kroz provedbu programa zaposliti osobe s invaliditetom (dodjela sredstava ovakvim organizacijama civilnoga društva izvršit će se tek nakon što zaposle osobe s invaliditetom), sukladno uvjetima iz javnog natječaja.

Krajnji rok prijave na javni natječaj je 27.10.2018. godine.

Sve detaljnije informacije o raspisanom javnom natječaju, kao i obrazac zahtjeva, obrazac proračuna troškova programa i obrasci potrebnih izjava za natječaj, mogu se pronaći i preuzeti sa web stranice Zavoda: www.zosi.hr.