Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica ACT grupe: Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu dvodnevnu online radionicu: “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora; Postavljanje i praćenje indikatora u provedbi projekata” koju će 17. svibnja 2023. u vremenu od 10 do 12,30 sati održati ACT grupa iz Čakovca (PRIJAVA).

Kako ne zakomplicirati projekt i prije nego smo krenuli s provedbom? Postavljanjem atraktivnih i “velikih” indikatora kako bi “lakše” dobili projekt, najčešće vodi u velike glavobolje tijekom provođenja projekta. U većini slučajeva sami smo odgovorni za postavljanje indikatora a time krojimo i vlastitu sudbinu u provedbi projekta. Kako jasno i realno definirati indikatore i kako ih kasnije pratiti u provedbi, tema je ove radionice – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.