Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa OCD-a

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa OCD-a; Vrednovanje zadovoljstva, motivacije i učinkovitost ljudi/tima” koju će 22. studenoga 2023. s početkom u 10 sati održati ACT grupa iz Čakovca.

PRIJAVA NA RADIONICU

Zadovoljstvo, motivacija i učinkovitost ljudi/tima neki su od ključnih faktora “zdravih” organizacija koji ujedno često utječu na kvalitetu usluge/proizvoda koje isporučujemo korisnicima/kupcima. Sudionici radionice upoznat će kroz teoriju i praktični rad kako postaviti okvir za vrednovanje zadovoljstva, motivacije i učinkovitosti zaposlenika/volontera koji je usmjeren na njihov razvoj i učenje a ne na “kažnjavanje”, te kako to potencijalno utječe na kvalitetu proizvoda/usluge koje isporučujemo – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.