Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja” koju će 23. lipnja 2021. održati ACT grupa iz Čakovca.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA ACT GRUPE, 23.6.2021. – Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja – Kvalitetno upravljanje = upravljanje za kvalitetu

Što uopće podrazumijevamo pod pojmom kvaliteta, kvalitetno upravljanje, kvalitetni program/projekt/usluga/proizvod? Možemo li upravljati tom kvalitetom i da li nam je za to potreban složeni sustav? Na webinaru će sudionici definirati osnovne značajke kvalitete, što karakterizira kvalitetne organizacije, na što bi se organizacije trebale fokusirati da bi povećale kvalitetu (organizacije, upravljanja, usluga/proizvoda itd.). Na praktičnom primjeru iz ACT Grupe bit će prikazano kako je implementiranje Mjerenja društvenog utjecaja, kao potencijalnog alata upravljanja i osiguranja kvalitete, povećalo kvalitetu Programa Pokreni nešto svoje, tj. stvorilo veću vrijednost i za korisnike/kupce i za organizaciju, navodi se u pozivu.

Maksimalni broj sudionika: 20

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, udruga MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, Dkolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.