Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu koju će u četvrtak, 24.3.2021. održati ACT grupa, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Poveznica za prijavu:
ONLINE RADIONICA ACT GRUPE, 24.3.2021. – Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici

Fokus radionice bit će na fazi planiranja i dizajnu projekta, a sudionicima će biti prezentirani jednostavni i praktični “poduzetnički” pristupi i alati koje mogu koristiti kako bi pripremili kvalitetan/kvalitetniji projekt. Prolazit ćemo kroz obrasce za prijavu kako bismo razjasnili što pojedine stavke/polja u obrascima podrazumijevaju i koje greške najčešće radimo a utječu na evaluaciju i kasnije na samu provedbu projekta. Razgovarat ćemo o praktičnim savjetima za pripremu (posebice o održivosti, horizontalnim temama itd.) ali i za provedbu projekata, navodi se u najavi radionice.

Webinar će se održati online (Zoom). Sudionici će nakon prijave dobiti sve informacije i poveznicu na Zoom webinar. Maksimalni broj sudionika: 20
ROK ZA PRIJAVU DO 17. ožujka ili do ispunjenja kvote.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.