Aktivizam, Nekategorizirano

Otvorene prijave na ciklus radionica u Centru Murai: Oblikovanje prostora

Prostor je ideja! Kako iz ničega napraviti sve ili kako u svemu napraviti red? Hoćete li biti kao Ross ili ste spremi naučiti nešto više o dizajnu interijera? Ako jeste, onda PIVOT with me! Dizajn interijera je danas postao popularan zahvaljujući brojnim emisijama na tu temu, ali kako bi se reklo “sve je to lijepo na ekranu” – navodi se u pozivu Platforme za Društveni centar Čakovec koju prenosimo u cjelosti.

Donosimo Vam mali sneak peek u to kako dizajn interijera izgleda u stvarnom životu kroz kreativne radionice koje će voditi Lana Poljanec, voditeljica projekta interijera u firmi D-sense.

Kreirane s namjerom da se oslobodi kreativnost polaznika radionice su osmišljene po principu “učenje kroz igru”. Polaznici će sva stečena znanja tijekom radionica moći primijeniti tehnikom kolaža i u praksi. Odnosno izradom tzv. moodboard-ova moći će se okušati u kreiranju vlastitog prostora te odabiru namještaja, opreme, podnih i zidnih obloga, rasvjete, boja i materijala.

Cilj radionica je uvesti polaznike u svijet dizajna interijera te ih prenošenjem stručnih znanja i vještina naučiti da svoje ideje što uspješnije ostvare u praksi, bilo da je u pitanju savjet za frenda ili uređenje vlastitog stambenog prostora.

Namijenjene su za osobe koje nemaju iskustva u tom području, ali i za one koji su veliki zaljubljenici u emisije o dizajnu interijera.
Broj mjesta je ograničen pa požuri s prijavom i osiguraj svoje mjesto!

S ciklusom radionica počinjemo 4.6. u Kreativno edukativnom centru Murai u 11 sati!

Obrazac za prijavu

……………………………………………………………….

Ciklus radionica se provodi u 2021. kao dio aktivnosti projekta Kreativno edukativni centar Murai. Projekt Kreativno edukativni centar traje 24 mjeseci. Projekt su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu ESF poziva „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ u iznosu od 1.459.794,22 kn.