Aktivizam, Nekategorizirano

Otvorene prijave na radionicu “Razvoj tima u civilnom društvu”

U sklopu URBACT projekta “Active NGOs” koji za temu ima osnaživanje civilnog društva te suradnje gradske administracije i civilnog društva na primjeru razvoja centara baziranih na javno-civilnom partnerstvu, Dubrovačka razvojna agencija DURA poziva sve zainteresirane na edukacijski program pod nazivom “Razvoj tima u civilnom društvu” prema principu Lead-Act-Inspire.

Radionice će se održavati online i to u terminima:
– 13.5.2021. od 10-13h. Tema: “Leadership i razvoj organizacije” (Lead)
– 20.5.2021. od 10-13h. Tema “Upravljanje komunikacijom i odnosima u timu” (Act)
– 28.5.2021. od 10-13h. Tema: “Motivacija u timu – osvijestite što motivira vas, a što druge” (Inspire)
– 1.6.2021. od 10-13h. Tema “Kako upravljati emocijama i motivacijom u stresnim vremenima?”

Radionice će voditi Carmen Majetić Pavić, konzultantica za organizacijski razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, trenerica, facilitatorica i certificirana Executive & Wingwave Coach, koja već preko 20 godina radnog iskustva kroz svoje edukacije nastoji povezati osobni razvoj, dinamiku timova i poslovnu učinkovitost kombinirajući razne metode kao što su predavanje, interaktivne online tehnike, grupni i individualni rad na vlastitim primjerima i primjerima iz prakse. Više o konceptu radionica te voditeljici možete pročitati u prilogu.

Radionice su besplatne. S obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo Vas da se za sudjelovanje na radionicama prijavite putem e mail adrese: marbanasin@dura.hr najkasnije do srijede 12.5.2021 g. Svi prijavljeni će dobiti poveznicu na mail adresu kojom se prijave. (Izvor: Art radionica Lazareti)