Hrvatska, Nekategorizirano

Podržite nominaciju “Muzej susjedstva Trešnjevka” za nagradu za društvene inovacije SozialMarie

Sretni smo što vam možemo javiti da je projekt “Muzej susjedstva Trešnjevka – izgradnja odozdo”, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, nominiran za nagradu za društvene inovacije SozialMarie, izvijestili su nositelji projekta na svojoj stranici.

Projekt “Muzej susjedstva Trešnjevka – izgradnja odozdo” nominiran za nagradu za društvene inovacije SozialMarie.

Ovom se nagradom nagrađuju projekti koji se bave aktualnim društvenim problemima i pritom primjenjuju inovativna rješenja. Od ukupno 300 prijavljenih, Muzej susjedstva Trešnjevka odabran je među 35 najboljih projekata. 15 projekata po izboru žirija dobit će i novčanu nagradu. Rezultati će se javnosti predstaviti 1. maja 2020.

Uz nagradu žirija, raspisana je i Nagrada publike. Međunarodna publika putem online glasovanja odredit će koji od nominiranih projekata dobiva financijsku potporu u vrijednosti od 1000 eura koju može iskoristiti u edukacijske svrhe i u svrhu daljnjeg razvoja projekta.

Ovim vas putem pozivamo da inicijativu za budući kvartovski muzej Trešnjevke podržite svojim glasom.

Glasovati možete ovdje tako da u donjem lijevom kutu odaberete “Dajem glas za ovaj projekt”. Nakon što unesete svoju email adresu, potvrdite svoj glas tako što slijedite poveznicu u emailu. Kada kliknete na primljenu poveznicu, vaš će se glas zabilježiti, što će se potvrditi u skočnom prozoru. Glasovanje je otvoreno do 29. aprila 2020.

Projekt “Muzej susjedstva Trešnjevka – izgradnja odozdo” provodi BLOK u partnerstvu s udrugama Centar za mirovne studije, SF:ius i K-zona te Tehničkim muzejem Nikola Tesla. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.