Aktualno, Nekategorizirano

Pošalji svoj GIF za FUSE festival!

gif_fuseF12 platforma u okviru nadolazećeg filmskog festivala FUSE – FIlm Under Severe Experiment organizira “GIF izložbu” te poziva sve zainteresirane autore i kreativce da do 5.5.2019. pošalju svoje GIF animacije u bilo kojoj tematici na e-mail platformaf12@gmail.com s naznakom “GIF za FUSE”.

Uz GIF animacije, potrebno je priložiti osnovne podatke (ime i prezime ili umjetničko ime, kontakt / društvene mreže, web stranica ili online portfolio) kako bi publika mogla zapratiti njihov rad!

Svi zaprimljeni GIFovi bit će montirani u video-instalaciju postavljenu u okviru međunarodnog festivalskog programa koji se odvija u Karlovcu, na Maloj Sceni Hrvatskog doma od 9. – 11. svibnja, 2019. godine.

Ovo je ujedno prvi put da će platforma F12 u okviru svojih regularnih izložbenih programa postaviti program u ovom formatu.

O FESTIVALU:
FUSE festival – Film Under Severe Experiment međunarodni je filmski festival eksperimentalnog i takozvanog hibridnog filma namijenjen mladim autorima u natjecateljskom programu od 18 do 29 godina s fokusom na studentski film. Projekt je svojevrsni nastavak Filmske revije mladeži i FourRiver Film Festivala, jer je inicijativa za organizaciju potekla upravo od članova Kinokluba Karlovac koji su dugogodišnji filmski autori i organizatori te se ovim festivalom nastavlja festivalski program za populaciju mladih.

FACEBOOK: www.facebook.com/festivalfuse/
INSTAGRAM: www.instagram.com/festival.fuse/