Aktualno, Nekategorizirano

Poslušajte prezentaciju natječaja za Male projekte u zajednici i umrežite se!

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva udruge, ustanove i mjesne odbore sa sjedištem u gradovima i općinama članovima zakladinog Fonda gradova i općina na online prezentaciju natječaja za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”, u cilju upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja s uvjetima natječaja i natječajnom procedurom, navodi Zaklada.

Prezentacija natječaja održat će se u putem Zoom platforme dana 13. svibnja 2021. godine s početkom u 14:00 sati.

Prijavu na online prezentaciju potrebno je izvršiti putem linka u nastavku: https://forms.gle/sA7LtFGpwRR3bryr9
Link za pristup online prezentaciji dobiti ćete putem e-maila dan prije održavanja prezentacije.

Osim toga, Zaklada organizira umrežavanje dionika u lokalnoj zajednici koje će se održati u suradnji sa sljedećim gradovima i općinama:
Grad Poreč – Parenzo , 17.05. u 13:00 sati u Velikoj vijećnici (Obala Maršala Tita 5/1)
Općina Marčana, 17.05. u 17.00 sati u prostoru Mandalene (Marčana 161)
Grad Buje – Buie, 18.05. u 13:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Buje (Trg J. B. Tita 6)
Umrežavanje je planirano i u suradnji s Općinom Lanišće, a što ćemo naknadno najaviti.

Predviđeno trajanje umrežavanja je 2 sata.

Cilj umrežavanja je pronaći zajednička rješenja za pojedine probleme u lokalnoj zajednici, odrediti prioritete za rješavanje te definirati i/ili oblikovati mali projekt za koji možete ostvariti potporu na Natječaju „Mali projekti za bolje sutra“ koji je otvoren do 26.05.2021. godine, a na isti mogu svoju prijavu podnijeti udruge, ustanove i mjesni odbori.

Pravo prijave na umrežavanja imaju dionici navedenih lokalnih uprava, a zbog mjera sprječavanja širenja pandemije koronavirusa, broj sudionika je ograničen, s toga Vas molimo da se prijavite putem sljedećeg google obrasca: https://forms.gle/Bov6GWsuqMxdUePJA

Pozivamo sve udruge, ustanove i mjesne odbore da nam se pridruže, razrade svoj mali projekt i ostvare financijsku potporu na natječaju koji je otvoren do 26. svibnja 2021. godine.