Aktualno, Nekategorizirano

Poziv na Festival prilika za mlade: Radi, uči, volontiraj!

Inicijativa mladih za ljudska prava u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu poziva mlade u potrazi za stjecanjem iskustva, te organizacije civilnog društva na Festival prilika za mlade – Radi, uči, volontiraj! koji će se od 6. do 8. travnja 2022. održati u Studentskom centru (SC) u Savskoj 25 u Zagrebu.

Ovaj trodnevni Festival prilika za mlade – Radi, uči, volontiraj! namijenjen je nezaposlenim mladima, studentima_cama, ali i svima drugima iz cijele Hrvatske koji su zainteresirani za rad, praksu i volontiranje u organizacijama civilnog društva. Ovo je ujedno i prilika za udruge da mladima predstave svoj rad i mogućnosti koje im pružaju.

Festival će se sastojati od: 2 panela, neformalnog networkinga, predstavljanja primjera dobrih praksi organizacija civilnog društva, karijernog speed datinga između organizacija civilnog društva (kao poslodavaca_ki i voditelja_ica volonterski programa) te zainteresiranih mladih za uključivanje u aktivnosti i rad civilnog sektora, radionica domaćih i stranih udruga za mlade na kojima će biti testirane inkluzivne metodologije volontiranja, radionice razvoja vještina za mlade, koja će uključivati pisanje CV-a i pripreme za razgovor za posao te izložbe „Mirovni aktivizam devedesetih i danas”.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Festivalu mogu se prijaviti popunjavanjem ovog prijavnog obrasca:
Više informacija, uključujući i program događaja, dostupno je na:

“Social Innovators je financiran od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment. Zajedno za zelenu, kompetitivnu i uključivu Europu”.
Događaj sufinancira Europska unija u okviru programa Europa za građane. (Izvor: http://yihr.hr/)