Aktivizam, Nekategorizirano

Poziv na konferenciju “MoStOVI PODRŠKE – izazovi suvremenog odgoja i odrastanja“

Udruga MoSt organizira konferenciju „MoStovi podrške – izazovi suvremenog odgoja i odrastanja“, koja će se održati u Splitu 17. i 18. listopada 2019. godine povodom obilježavanja 20. godišnjice rada s djecom i mladima s problemima u ponašanju, priopćila je udruga.

Konferencijom želimo obilježiti ovaj značajan jubilej, progovoriti o trendovima na području rizičnih ponašanja djece i mladih, razmijeniti iskustva i znanja o načinima pružanja podrške djeci, mladima i obitelji te osnažiti kapacitete stručnjaka u radu s djecom i mladima s problemima u ponašanju.

Na Konferenciji će izlagati stručnjaci iz Hrvatske i susjednih zemalja s dugogodišnjim iskustvom kreiranja i provođenja preventivnih programa, terapije i stručnog savjetodavnog rada usmjerenog na osnaživanje pojedinca, obitelji i zajednice.

Sudionici će imati priliku sudjelovati na predavanjima, radionicama, panel raspravama i predstaviti svoj rad prezentacijom postera.

Sudjelovanje na Konferenciji će biti bodovano od strane Hrvatske komore socijalnih radnika i Hrvatske psihološke komore.

Konferencija će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu, Cvite Fiskovića 5.

Više informacija o konferenciji, o programu, predavačima, radu udruge MoSt te prijava na konferenciju dostupna je ovdje. U izborniku je osim prijave za sudjelovanje na Konferenciji i mogućnost prijave Poster prezentacije stoga molimo sve zainteresirane za taj oblik sudjelovanja da se prijave i na tom priloženom obrascu.

Konferenciju financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.