Aktivizam, Nekategorizirano

Predavanje u Društvenom centru Prostorija: Zašto se u listopadu nosi roza?

Članice i aktivistice Udruge žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” predstavit će u Društvenom centru “Prostorija” u ponedjeljak, 24. listopada s početkom u 19 sati rad te organizacije civilnog društva i objasniti zašto se u listopadu nosi roza, kako glasi slogan njihove trenutačne kampanje, piše Miroslav Katić na portalu aktivirajkarlovac.hr.

U Društvenom centru “Prostorija” u Karlovcu u ponedjeljak s početkom u 19 sati članice i aktivistice Udruge žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” predstavit će rad te organizacije civilnog društva i objasniti zašto se u listopadu nosi roza, kako glasi slogan njihove trenutačne kampanje.

Društveni centar “Prostorija” je uređen i otvoren u sklopu projekta “Partnerstvo za prostor” Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih “Carpe Diem”. Osim za organizacije civilnog društva, Društveni centar „Prostorija“ otvoren je i za širu javnost, za zainteresirane građane, a kroz ova tematska predavanja vjerujemo da će građani upoznati prostor i dalje ga koristiti za informiranje, ali i sudjelovati u kreiranju sadržaja.

Projekt “Partnerstvo za prostor”; UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%).