Aktivizam, Nekategorizirano

Predstavljanje projekta ‘Zajedno činimo dobro’ u Samoboru

Udruge Budi dobro, UOSI Sinergija Samobor i Volonterski centar „Kad bi svi…“ pozivaju na predstavljanje projekta Zajedno činimo dobro, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva, poboljšanje kvalitete života onkoloških bolesnika i osoba s invaliditetom te promocija volonterstva.

Predstavljanje projekta Zajedno činimo dobro održat će se u petak, 4. 3. 2022. u 13.30 sati u Centru za mlade Bunker (velika dvorana), Ul. Savke Dabčević Kučar 8, u Samoboru.

Zbog važećih epidemioloških mjera molimo da potvrdite svoj dolazak na adresu e-pošte: zajedno.cinimo.dobro@gmail.com do četvrtka 3.3.2022.

Odmah nakon predstavljanja projekta održat će se: Prvo medicinsko stručno savjetovalište s početkom u 14 sati na temu „Um u službi zdravlja“ također u Centru za mlade Bunker (velika dvorana). Predavačica: Branka Bartolić, psihologinja

Skup se održava u suradnji s POU Samobor.

Sudjelovanje na skupu je moguće uz pridržavanje epidemioloških mjera te uz predočenje COVID potvrde.

Predstavljanju projekta i medicinskom stručnom savjetovalištu možete se priključiti i poveznicom na mrežnu platformu Zoom: https://zoom.us/j/93634865783?pwd=dHFyWE4wSGNxNDFIbmd0Q2dhMWJKUT09
(ograničeno na 100 sudionika)