Aktivizam, Nekategorizirano

Radionica: Perfekcionizam i mentalno zdravlje

Na perfekcionizam se u današnjem društvu često gleda kao na pozitivnu crtu ličnosti koja je povezana sa savjesnim obavljanjem zadataka i koja nam omogućuje postizanje uspjeha i napredovanje u područjima koja su nam važna. Međutim, postoji razlika između zdrave težnje za tim da budemo najbolji što možemo biti i nezdravih zahtjeva za savršenstvom koje možemo postavljati pred sebe, ali i pred druge. Dok jedan put vodi u kreativnost, rast samopouzdanja i općenito ugodne emocije, drugi često vodi u odgađanje obaveza, rigidno mišljenje i kroničan osjećaj nezadovoljstva, navodi se u pozivu Centra za mlade grada Zagreba.

Kako prepoznati perfekcionizam, koji su njegovi mogući uzroci, ali i kako smanjiti njegove negativne učinke na svakodnevno funkcioniranje doznajte na interaktivnom predavanju i radionici koja će se održati u srijedu, 19. veljače od 17:00 do 18:30 sati, Centar za mlade grada Zagreba, Ulica Ljudevita Gaja 2 / 3.kat, 10000 Zagreb.

Predavanje će voditi Andrea Gerčar, psihologinja i geštalt psihoterapeutkinja.

Prijavi se preko linka:
https://forms.gle/ggY3FE3oU3UXqXgGA
Rok za prijave je 17.2. u podne.

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.