Aktualno, Nekategorizirano

Radionica udruge NISMO SAME: Putovanje u prošlost kroz sliku i riječ

U utorak 25. travnja 2023. održat će se sedma od devet radionica u sklopu projekta Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama koji se financira bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Radionicu će voditi Maja Vukoja, dr. med., spec. psihijatar, a bit će organizirana u dva dijela – slikovnom te kao grupna psihoterapija.

Psihijatrica Maja Vukoja dobro je poznata svima koji prate Nismo same kao voditeljica projekta „Nisi sama – pitaj bez srama!“. Osim specijalizacije iz psihijatrije, 2020. godine završila je i subspecijalizaciju iz psihoterapije. Radi u KBC-u Zagreb (Rebro), u Dnevnoj bolnici za afektivne poremećaje, u sklopu koje vodi i grupne psihoterapije.

Cilj radionice je povratkom u djetinjstvo osvijestiti određene rane etape života kroz tehnike crtanja te kroz razgovor s konačnim naglaskom na pozitivno razmišljanje. Krajnji je cilj osnažiti onkološke pacijentice.

Radionica će biti održana u prostoru Udruge žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME (Boškovićeva 7 B) s početkom u 17.30 sati. Budući da je broj mjesta ograničen, sudjelovanje na radionici moguće je samo uz prethodnu najavu na e-mail ivana@nismosame.com ili goranka@nismosame.com.

Projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ a sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519,00 kuna. 

Facebook najava događaja