Hrvatska, Nekategorizirano

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 29. travnja 2019. u Novoj Gradiški

f871f5701f11e9986c6aMinistarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Novom Gradiškom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem sajma i besplatnih edukacija.

Besplatne edukacije održat će se 29. travnja u Pučkom otvorenom učilištu Matija Antun Relković (Ulica Matije Antuna Relkovića 4) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g. Vinko Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ovo informativno edukativno događanje započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Nove Gradiške kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja“ na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja, održat će se i interaktivna radionica “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će sudionici imati priliku saznati preduvjete potrebne za prijavu na natječaj, kao i kako izraditi projektni prijedlog. Na radionici će se također obraditi tema o pripremi natječajne dokumentacije i proceduri slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube, a na čemu dobivaju bodovi. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Sudjelovanje na stručnim predavanjima i radionici je besplatno uz prethodnu prijavu.