Aktualno, Nekategorizirano

Zaklada SOLIDARNA organizira Solidaran koncert za djecu Fonda Dese & Jerka Bakovića

koncert_solidarna_pozivnica_ulaznicaZaklada SOLIDARNA organizira Solidaran koncert za djecu Fonda Dese & Jerka Bakovića koji će se održati u srijedu 20.lipnja od 18h do 20h u Kinu Europa u Zagrebu. Na ovom dobrotvornom koncertu, čija je svrha prikupljanje dodatnih donacija za podršku školovanju siromašne djece, stipendista Fonda Desa&Jerko Baković – nastupit će simfonijski SO-DO orkestar djece i omladine te Pavle Miljenović Jazz Quartet, sačinjen od vrhunskih i nagrađivanih hrvatskih jazz muzičara mlađe generacije.

Inspirirani primjerom Dese & Jerka Bakovića koji su donirali 600.000 kuna za stipendiranje siromašne djece i Desinim riječima: „Uvijek je bolje davati nego primati!“, SOLIDARAN KONCERT za djecu Fonda Dese & Jerka Bakovića prvo je veliko događanje kojim želimo prikupiti dodatna sredstva za pružanje stručne podrške djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi u njihovom obrazovanju i osobnom razvoju tijekom naredne četiri godine. Više o Fondu i njegovim dobročiniteljima – danas 101-godišnjoj gospođi Desi i njezinom pokojnom mužu Jerku, bratu sestara Baković, velikom humanitarcu i antifašistu, možete pročitati OVDJE, pogledati u Dnevniku NOVE TV i emisiji Labirint HTV-a odnosno poslušati u emisiji Radioaktivitet Radio Yammata.

Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane da si uljepšaju ulazak u ljeto SOLIDARNIM KONCERTOM, a kupnjom ulaznice po cijeni od 100 kn uljepšaju i olakšaju školovanje djece Fonda Desa&Jerko Baković širom Lijepe Naše, stoji u pozivu zaklade Solidarna.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedeće načine – (1) na blagajni Kina Europe, (2) putem online doniralice SOLIDARNE, (3) virmanskom uplatom (opis plaćanja: SOLIDARAN KONCERT; IBAN HR7323900011100948072) ili upitom putem emaila na petra.madjercic@solidarna.hr.  *Sve karte plaćene preko donatorske platforme ili virmanski čekat će posjetitelje na blagajni Kina Europe s naznačenim imenom. Ako želite kupiti više karata za svoje prijatelje, kolege ili zaposlenike molimo Vas da se javite Petri Mađerčić na mail petra.madjercic@solidarna.hr.