Prijavite se na natječaj #BestErasmusMoments

ESN Hrvatska i Agencija za mobilnost i programe Europske unije pozivaju Vas da sudjelujete na nagradnom foto natječaju naziva #BestErasmusMoments.

Natječaj traje od 14. rujna do 10. listopada 2018. godine. Sudjelovati u natječaju možete ako na privatnom profilu na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter objavite fotografiju iz razdoblja mobilnosti  u okviru programa Erasmus+ studij ili stručne prakse. Fotografija mora biti javno podijeljena, a uz nju mora biti navedena država, mjesto ili grad, datum nastanka fotografije, oznaka #besterasmusmoments te @ESNcroatia.

Sudionici mogu uz fotografiju objaviti kraći tekst o svom iskustvu u okviru programa Erasmus+. Poželjno je da objavljene fotografije sadrže element materijalne ili nematerijalne kulturne baštine zemlje u kojoj su snimljene.

Rezultate možete očekivati 14. listopada 2018. godine na svim društvenim mrežama ESN Hrvatska  te službenoj mrežnoj stranici.

Detalje natječaja pronađite ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *