Aktivizam, Nekategorizirano

Besplatan jednodnevni izlet u Crikvenicu za daruvarske umirovljenike

Udruga Impress organizira jednodnevni izlet za umirovljenike u prekrasnu Crikvenicu – jedno od najstarijih ljetovališta na Mediteranu i poznatog lječilišta s blagom klimom i bujnom zimzelenom vegetacijom.

Pozivamo umirovljenike da se prijave i priušte si nezaboravan dan uz uživanje u moru i suncu na prekrasnim plažama. Osim kupanja u čistom moru i odmora u idiličnoj mediteranskoj klimi, umirovljenici će imati priliku posjetiti Aquarium Crikvenica u kojem se nalazi 30 bazena koji podsjećaju na prirodna staništa, a u njima živi preko stotinu vrsta jadranskih riba te pedesetak primjeraka tropskih riba, navodi udruga Impress.

Izlet je za umirovljenike 𝘂 𝗽𝗼𝘁𝗽𝘂𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗯𝗲𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗮𝗻, a uključuje put autobusom turističke kategorije na relaciji Daruvar – Crikvenica – Daruvar, osvježenje u autobusu, posjet u Aquarium Crikvenica, ručak u restoranu, slobodno vrijeme i kupanje.

Datum polaska je 𝟮𝟴.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟭. u 𝟱:𝟬𝟬 𝘀𝗮𝘁𝗶 s Autobusnog kolodvora Daruvar. Svi umirovljenici se trebaju prijaviti na broj 𝟬𝟵𝟭 𝟵𝟭𝟱𝟮 𝟲𝟮𝟭, na mail: 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗲@𝘂𝗱𝗿𝘂𝗴𝗮-𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀.𝗵𝗿 ili 𝗼𝘀𝗼𝗯𝗻𝗶𝗺 𝗱𝗼𝗹𝗮𝘀𝗸𝗼𝗺 u Udrugu Impress na adresi Ivana Zajca 3 najkasnije do 21.07.2021. Prilikom prijave je obavezno je dostaviti kopiju osobne iskaznice i izvadak iz mirovine/potvrdu o mirovinskim primanjima (Hr. Zavod za mirovinsko osiguranje) – zaključuje Impress.

Izlet će se održati se u sklopu projekta “I mi smo tu- Aktivni u zajednici” koji udruga Impress provodi u partnerstvu s Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava te Gradom Daruvarom uz bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog fonda u vrijednosti od 1.693.288,80 kuna.