Aktivizam, Nekategorizirano

Besplatne online radionice bubnjanja za mlade u Klub Dobre vibracije

Još se stignete prijaviti na online radionice bubnjanja na klubdobrevibracije@gmail.com ili 0917946465. Održat će se 9., 14., 16., 21. prosinca. Kontakt osoba je Boris Prljević. Radionice se realiziraju u sklopu projekta Dobre Vibracije Online, navodi se u pozivu na Facebook stranici udruge.

Projekt Dobre Vibracije Online bavi se problemom nedovoljne zastupljenosti kulturno-umjetničkih sadržaja za mlade s teškoćama u razvoju i njihovom socijalizacijom. Cilj je organiziranje online radionica bubnjanja za 20 mladih s teškoćama kako bi se svima, bez obzira na eventualno ograničenje kretanja izvan svog doma, omogućilo druženje i bavljenje kulturnom aktivnošću. “Budući da ovoga puta projekt provodimo u online formatu naše radionice su dostupne svim mladim osobama s teškoćama starosne dobi do 25 godina bez obzira gdje se nalaze. Zamišljeno je da svaki polaznik/ca dobije na posudbu po jedan bubanj i sve što pored toga treba je internetska veza i računalo. Zainteresirani se trebaju javiti na klubdobrevibracije@gmail.com ili na mob. 091 794 6465.”, objasnio je voditelj radionica, Boris Prljević.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 227.200 kn od čega je iz Europskog socijalnog fonda sufinancirano 235.260 kn.