Hrvatska, Nekategorizirano

Centar za mlade grada Zagreba poziva na online radionica: Kako se ocjenjuju projekti

Foto: Pixsell

Iza nas je već nekoliko ciklusa radionica pisanja projekata, a sada idemo korak dalje. Što se događa nakon što osmisliš projekt i pošalješ ga? Kako se on boduje i ocjenjuje? Što o ocjenjivanju treba imati na umu već kod samog osmišljavanja projekta?,  navodi se u pozivu Centra za mlade grada Zagreba koji prenosimo u cjelosti.

Odgovore na ova pitanja saznaj na besplatnoj online radionici, u utorak, 12. svibnja 2020. u 16:00 – 17:00, na kojoj ćeš dobiti i praktičan zadatak za kod kuće. Zajedno s voditeljicom, dogovorit će se još jedan termin.

Svjetlana Marijon, predsjednica Udruge Zamisli i voditeljica projekta Centar za mlade grada Zagreb, podijelit će s tobom svoje bogato iskustvo niza uspješno ocijenjenih projekata. Na radionici ćeš saznati teoriju u pozadini, a imat ćeš priliku i vježbati naučeno, i to na pravom primjeru projekta.

Svjetlana Marijon je jedna od osnivačica Udruge ZAMISLI i predsjednica sve ove godine djelovanja od 2005. godine. Višegodišnje iskustvo prikupljeno je svakodnevnim radom i osobnim proživljavanjem situacija koje se u literaturi ne mogu pronaći. Upornost, odlučnost i ustrajnost odlika su njenog rada, a to je doprinos činjenici da sebe vidi u mirovini u koju će otići iz Udruge ZAMISLI.

Prijavi se preko linka:
https://forms.gle/A1GBMMovCfrA6md8A
Rok za prijave je 11.5. u podne.

Radionica će se odvijati preko Zoom aplikacije koja se može besplatno skinuti na pametni telefon ili kompjutor:
https://zoom.us/download

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera.
Projekt Centar za mlade grada Zagreba sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.