Aktualno, Nekategorizirano

Edukacija o pisanju projekata solidarnosti u Splitu i Zagrebu

Do 30. kolovoza otvorene su prijave za besplatnu edukaciju o pisanju projekata u okviru relativno novog programa Europske snage solidarnosti. Agencija za mobilnost i programe EU petosatno predstavljanje programa i radionicu održat će 3. rujna od 10 sati u Splitu. Mladi te predstavnici udruga i javnih tijela mogu se prijaviti putem obrasca dostupnog na poveznici infozona.hr/prijava.

– Sudionici će se upoznati s mogućnostima za mlade i prijavitelje u programu Europske snage solidarnosti, objasnit će im se format Projekata solidarnosti s kojima mogu aplicirati na natječaj te će dobiti savjete i konkretne ideje za pripremu što kvalitetnijih projektnih prijedloga koje, uz ostvarenu financijsku potporu, mogu provesti u svojim lokalnim zajednicama – najavljuju predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU, napominjući da je moguć i dogovor oko povrata putnih troškova te da broj sudionika edukacije iz jedne organizacije nije ograničen.

Radionica u Splitu će se održati u prostorima Info zone, na adresi Jerina 1, dana 3. rujna 2019. godine s početkom u 10,00 sati.

Radionica u Zagrebu će se održati u prostorima Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, na adresi Frankopanska 26, dana 11. rujna 2019. godine s početkom u 10,00 sati.

Prijave za radionicu u Splitu će biti otvorene do 30. kolovoza 2019., a prijavnica se može pronaći ovdje. Program sa satnicom za radionicu u Splitu možete pronaći ovdje.

Prijave za radionicu u Zagrebu će biti otvorene do 6. rujna 2019., a prijavnica se može pronaći ovdje.

Agencija za mobilnost i programe EU može izvršiti povrat putnih troškova javnog prijevoza (obavezan kontakt na mail prije kupovine putnih karata).

Više informacija o prijavi projekata (uključujući mogućnost besplatnog savjetovanja, dostupni proračun i upute za ispunjavanje prijavnih obrazaca) potražite na našim mrežnim stranicama: http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/podrska/prijave/

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ess@mobilnost.hr, a više informacija o programu Europske snage solidarnosti pročitajte na www.europskesnagesolidarnosti.hr.