Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

ESF platforma: Otvorene prijave na dvije online radionice u srpnju

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na dvije online radionice koje će se održati 7. i 9. srpnja. Radionice će održati održati udruga MI iz Splita i ACT grupa iz Čakovca, suradne organizacija Nacionalne zaklade.

Više informacija i poveznica za prijave:

ONLINE RADIONICA UDRUGE “MI” SPLIT, 7.7.2021. – Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama
Cilj ove radionice je upoznati sudionike s osnovnim elementima procesa zagovaranja, procesom pripreme zagovaračkih aktivnosti, stvaranjem saveza –partnerstva-suradničke mreže, alatima i metodama u procesu zagovaranja i definiranjem poruke i pripreme kampanje.

ZOOM RADIONICA ACT GRUPE, 9.7.2021. – Kako izraditi strateški i operativni plan organizacije civilnoga društva – Pobjedničke strategije: kako ostvariti stratešku prednost
Ova radionica pruža osnovu strateške paradigme uz praktične alata koji su brzi za primjenu. Nastavno na strategiju, odnosnu direkciju, koja se zauzme isu trebamo potkrijepiti aktivnostima. Stoga postavljamo ciljeve i radimo strateško planiranje. Buduće željeno stanje (cilj) mora biti i osnovna vodilja u svakodnevnim aktivnostima i poslovanju, kako bi sve naše operacije bile relevantne i svrhovite – navodi se u pozivu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva organizira radionice u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja.