Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

ESFplatforma: Poziv na online radionicu udruge SMART

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na novu online radionicu: “ Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja”. Radionicu će 26. listopada 2023. u vremenu od 10 do 13 sati održati Udruga SMART (PRIJAVA).

Cilj radionice je upoznati sudionike radionice s konceptom kvalitete i Sustavom upravljanja kvalitetom OK2015. Na radionici će biti predstavljen postupak i koraci za uvođenje Sustava upravljanja kvalitetom OK2015 u organizaciju te proces samoprocjene i uloga radne skupine za kvalitetu u tom procesu. Nakon ove radionice sudionici/e će lakše unutar svojih organizacija donijeti odluku o pokretanju postupka uvođenja sustava upravljanja kvalitetom te će razumjeti ključne korake koje u tom procesu trebaju poduzeti.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.