Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Dvodnevna online radionica udruge SMART: Uvod u upravljanje volonterskim programom

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na dvodnevnu online radionicu “Uvod u upravljanje volonterskim programom” koja će se održati 13. i 14. rujna 2021. od 10 do 13 sati, a radionicu održava udruga SMART iz Rijeke, suradna organizacija Zaklade.

Prijave su otvorene do 9. rujna 2021. Ukupan broj sudionika je 20.

PRIJAVA: DVODNEVNA ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART, RIJEKA – 13.-14.9.2021. 

Cilj radionice je upoznati sudionice/ke s ključnim koracima u pripremi volonterskog programa u njihovoj organizaciji, u skladu s Ciklusom upravljanja volonterskim programom. Sudionicima će biti prezentiran zakonski okvir u RH vezan volonterstvo te sva potrebna dokumentacija koja je potrebna za uspješno upravljanje volonterskim programom. Sudionici će biti upoznati s primjerima dobre prakse u ovome području te će dobiti primjere dokumentacije kako bi uspješno uspostavili i upravljali volonterskim programom svoje organizacije. Radionici mogu pristupiti sudionici koji imaju adekvatnu opremu za neometano praćenje, sudjelovanje u zadacima i komuniciranje s voditeljicama i ostalim sudionicima – računalo (laptop/tablet). Krajnji broj sudionika: 20 – navodi se u pozivu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.