Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Osiguranje kvalitetne provedbe projekata

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na novu jednodnevnu online radionicu: Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora koju će 28.4.2023. u vremenu od 9 do 12 sati održati udruga SMART iz Rijeke (PRIJAVA).

Cilj ove radionice je upoznati sudionike sa svrhom i osnovnim elementima i alatima projektnog menadžmenta te ulogom i odgovornostima projektnog menadžera u provedbi projekata i upravljanju vremenom, kvalitetom i novcem. Znanja i vještine stečena na radionici pomoći će sudionicima u kvalitetnijoj provedbi sadašnjih i budućih projekata – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.