Aktualno, Nekategorizirano

Fondacija Mozaik poziva na Tech4Good 2016, 7. lipnja u 10h

Izvor: Fondacija Mozaik
Izvor: Fondacija Mozaik

Mozaik – Fondacija za razvoj zajednica poziva na Tech4Good 2016, jednodnevni događaj u organizaciji Microsoft Hrvatska i TechSoup Balkans programa, odnosno Fondacije Mozaik kao regionalnog partnera, koji će se održati 7. lipnja 2016. godine od 10.00. do 16.30. sati u

  • ZAGREBU: Microsoft Hrvatska, (Horvatova 82) – Prijave na: info@techsoupbalkans.org
  • SPLITU: Udruga Mi (Branimirova obala 1) – Prijave na: prijava@udruga-mi.hr
  • OSIJEKU: Volonterski centar Osijek (Esseker centar , Ribarska 4, I.kat lokal 31) – Prijave na: info@vcos.hr

Događaj je namijenjen organizacijama civilnog društva registriranima u Hrvatskoj, a koje su zainteresirane za unaprijeđenje svog utjecaja na društvo kroz primjenu najnovijih tehnologija u svakodnevnom radu. Zahvaljujući Skype usluzi događaj će se održati istovremeno u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Cilj ovog događaja je pružiti organizacijama civilnog društva mogućnost upotrebe licenciranih programa doniranih od Microsofta kojima mogu značajno unaprijediti svoj rad. Na samom događaju će biti prezentirane Windows 10 funkcionalnosti, Office 365 alati i Techsoup Balkans program donacija softvera, kao i drugi vidovi podrške i umrežavanja. Ručak će biti upriličen za sve prisutne.
Ako želite prisustvovati, molimo vas da se prijavite na odgovarajuću e-mail adresu do 3. lipnja 2016. godine do 16 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, neophodno je da pošaljete prijavu što prije.