Aktualno, Nekategorizirano

HALU BOOK – programi poticanja čitanja na području općine Viškovo

Javna ustanova Narodna knjižnica i čitaonica Halubajska zora nakon božićno-novogodišnjih praznika nastavlja sa zanimljivim čitalačkim programima i u mjesecu siječnju kojima je cilj poticanje čitanja kod djece, mladih, nezaposlenih, osoba starijih od 54 godine i osoba s invaliditetom.

U pozivu donosimo detalje svakog pojedinog programa, kome je isti namijenjen i termine održavanja te ovim pute pozivamo sve
zainteresirane ciljane skupine s područja općine Viškovo da se prijave! – navodi u pozivu Narodna knjižnica i čitaonica Halubajska zora.

Planirani programi provode se u okviru EU projekta „Halu Book“ – programi poticanja čitanja na području općine Viškovo koji je odobren u okviru poziva „Čitanjem do uključivog društva“ (UP.02.1.1.15).

Projekt „Halu Book“ – programi poticanja čitanja na području općine Viškovo kroz zanimljive čitalačke programe želi povećati socijalnu uključenost ciljanih skupina (djecu i mlade, starije od 54 god., nezaposlene, OSI) i time utjecati na povećanje njihove čitalačke pismenosti ali i na aktivnije sudjelovanje u društvu. Projekt predviđa i podizanje razine svijesti o važnosti kulture čitanja i pismenosti kroz provedbu medijske kampanje.

Sve detalje o pojedinim radionicama i načinu prijave te vremenu i mjestu održavanja možete pročitati OVDJE.