Aktualno, Nekategorizirano

Informativni dani o Programu podrške 2018 Zaklade ‘Kultura nova’ u Splitu, Biogradu na Moru i Koprivnici

kultura_novaZaklada ‘Kultura nova’ poziva sve zainteresirane na informativne dane o javnim pozivima raspisanim u okviru Programa podrške 2018 Zaklade ‘Kultura nova’ koji će se održavati u Splitu, Biogradu na Moru i Koprivnici.

Raspored:

• Split, utorak, 10. srpnja 2018., 10h – 13h, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Kinoteka (Dioklecijanova 7, Split)

• Biograd na Moru, srijeda, 11. srpnja 2018., 12h – 15h, prostorije Gradske vijećnice (Trg kralja Tomislava 5, Biograd na Moru)

• Koprivnica, utorak, 17. srpnja 2018., 10h – 13h, prostorije Gradske vijećnice (Zrinski trg 1, Koprivnica)

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada “Kultura nova” objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Koprivnici, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata.

Program podrške 2018 predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.