Aktualno, Nekategorizirano

Druga informativna radionica za poziv: Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici-Faza I.

opuljpDruga Info-radionica u okviru otvorenog poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici-Faza I. održat će se u ponedjeljak, 12. veljače 2018. godine u Zagrebu, Kuća Europe (Ban Centar), Ulica A. Cesarca 4, s početkom 11 sati.

Cilj informativne radionice je pružiti detaljnije informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac: https://goo.gl/SQYnTa. Prijave se zaprimaju do petka, 09. veljače 2018. do 12:00.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator će za sve sudionike osigurati osvježenje tijekom pauze. Napominjemo kako je broj prijavitelja na radionicu ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.
Svi sudionici koji su poslali prijavu bit će povratno obaviješteni o njenom statusu.

Više o pozivu dostupno je OVDJE

U okviru operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.2020. otvorena su još dva Poziva:

Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

Kultura u centru – podrška razvoju javno-civilnog partnerstva u u kulturi.

 

Više informacija o Operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. nalazi se na mrežnim stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr .