Aktualno, Nekategorizirano

Klupski virtualni program ‘not live, not dead’

Autonomni kulturni centar Attack poziva na zajedničko gledanje vikend video-sessiona kroz klupski virtualni program ‘not live, not dead’ u petak i subotu, 24. i 25. travnja, od 21 sat, na Facebook stranici Attacka.

Nakon uspješnog lansiranja programa prošlog tjedna, ovaj vikend je rezerviran za dozu psytrance-a u petak i dub-a u subotu. U petak ćemo virtualno ugostiti Brunu Aljinovića, znanog na psytrance sceni kao 3lowbeat, organizatora Freemental festivala i dio Hypnodelix kolektiva. Bruno je aktivan na trance sceni od 2012. godine. Ovaj video session proći će u fullon izdanju i užarenoj atmosferi.

U subotu, unosimo novost u program i predstavljamo dub/reggae artiste. Robert Martinovic, umjetničkim imenom Dr. Obi svoju je terapiju bassom propisao još sada već davne 2005. Na Seasplash festivalu. Danas je dio Bamwisea, Jahstice Sounda no u zadnje vrijeme pokreće vlastiti label “AmpliFyah Music” i radi vlastitu produkciju uz vokalnu potporu Anje G. Rado viđeni gosti svih festivala, još jednom će nas prodrmati svojom izvedbom.