Aktualno, Nekategorizirano

Novi Attackov klupski virtualni program ‘not live, not dead’

Autonomni kulturni centar Attack poziva na zajedničko gledanje video-sessiona kroz novi klupski virtualni program ‘not live, not dead’ u petak, 17. travnja, od 21 sat, na Facebook stranici AKC Attack. Prvi nastup rezerviran je za zagrebačkog producenta i dj-a Zmayu iz Pistorero Recordingsa.

„not live, not dead“ je novi program Autonomnog kulturnog centra Attack. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciji video sessiona. Kroz program želimo realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i izvođača u ovom izazovnom razdoblju. Prvi gost u psihodeličnoj kolaboraciji AKC Attacka & Hybrida je Zmayo, Dj s raznolikim setovima s kojima broji niz nastupa od velikih festivala pa sve do manjih underground partija. Situacija nam nalaže da se povučemo u četiri zida i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.

ZMAYO (Pistolero Recordings)

Zmayo je label manager Pistolero Recordingsa, te rezident dj i organizator Pistolero partya u Zagrebu.

Iako se na početku njegov stil bazirao na breakbeat/tech funk setovima, u zadnji vrijeme kreće se prema psygressive žanru. Pistolero Rec. je vec svima dobro znani label, na kojem možete pronaći veliki broj kvalitetnih i vrhunskih izdanja.

Artist: Zvone Majic – Zmayo

Voditelj programa: Ivan Pavin – Winpa

Snimanje i organizacija: Bernard Pošta

Montaža zvuka i videa: Sven Senecic

Animacija: Niko Gulam

Grafički dizajn: Igor Atlija, Ivana Hrestak

Support: Tomi, Dora, Sanjica, Nera

Facebook event