Hrvatska, Nekategorizirano

Kreće manifestacija Hrvatska volontira, u nekoliko dana održat će se više od 140 volonterskih akcija

U srijedu, 23. rujna, počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije! Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Predsjednika RH, Zorana Milanovića, navodi se u priopćenju organizatora.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva, regionalni i lokalni volonterski centri i brojne organizacije koje uključuju volontere i ove godine pružaju priliku građanima da se uključe u volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima. Popis svih volonterskih aktivnosti koje će se održati u sklopu manifestacije možete pronaći na sljedećoj poveznici, te vas pozivamo da pronađete aktivnost koja vas inspirira, povedete članove i članice vaših obitelji i zavolontirate se s nama! – navode organizatori.

Manifestacija Hrvatska volontira ove se godine održava od 23. do 26. rujna, a ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti koliko volontiranje donosi svakom pojedincu, na koji način nas može zbližiti s drugima u našem okruženju te posljedično koliko doprinosi zajednici u kojoj živimo, a time i društvu u cjelini.

Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža. Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju upućene su volonterima koji svojim angažmanom društvenu mrežu čine Važnom.

Dobro je što ste tu.

Hvala što ste tu.

Ove godine, a potaknuti pandemijom Covida -19, želimo staviti naglasak na važnost uključivanja u volontiranje i odati priznanje volonterima promovirajući primjere dobre prakse kroz kratke videe o volontiranju koje možete pronaći na Youtube kanalu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva: https://bit.ly/32H3AXv .