Aktualno, Nekategorizirano

Kreće novi ciklus online radionica o ‘gaming’ industriji

Novi ciklus online radionica namijenjenih mladima od 18 do 25 godina u okviru projekta ‘Slikom do smisla’, započinje 29. listopada 2021. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su u tijeku, navodi se u pozivu udruge Unimedia.

Online radionice o ‘gaming’ industriji održavat će se od 29. listopada do 10. studenoga 2021.

Polaznici će u ovom ciklusu imati osam virtualnih predavanja te u njima učiti o sve snažnijoj gospodarskoj grani u Hrvatskoj i koja mladima mogu biti veliki poticaj da u kreativnoj industriji videoigara nađu svoje radno mjesto nakon škole ili studija.

Prijave se primaju putem Google prijavnog obrasca PRIJAVNI OBRAZAC ZA RADIONICE UNIMEDIA UDRUGE U SKLOPU PROJEKTA “SLIKOM DO SMISLA” .
Za pohađanje radionice su potrebni računalo ili pametni telefon i stabilna internetska veza.
Za više informacija možete se obratiti na e-adresu: unimedia@unimedia.hr.
Raspored online radionica je na stranici projekta.

Projekt „Slikom do smisla“ provodi Unimedia – udruga za promicanje audiovizualne i scenske kulture djeluje na području kulture i umjetnosti, demokratske političke kulture i međunarodne suradnje u partnerstvu s Otvorenim učilištem Dubrava.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. − 2020. (poziv ‘Umjetnost i kultura online’) u ukupnom bespovratnom iznosu od 487.082,40 kn.