Hrvatska, Nekategorizirano

Krenula nagradna igra „Filantropska mapa Pule“, prijave do kraja sezone

nagradna_igra_filantropska_mapaNakon što su u rujnu prošle godine Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i Turistička zajednica Grada Pule predstavile Turistički itinerer pulskih filantropa, koji je izrađen u sklopu izložbe #filantropija…? u suradnji sa autorom izložbe Andrejom Baderom, ovog ljeta je otvorena prva nagradna igra „Filantropska mapa grada Pule“ koja će trajati do 01.09.2017. godine.

Mapu je moguće besplatno preuzeti u Info centru Turističke zajednice Pula na Forumu. Pulski filantropi, dobročinitelji tisućljetne Pule mogu se pronaći na svakom koraku pa su tako s jedne strane „Filantropske mape grada Pule“ prikazane lokacije filantropskih djela i zdanja, a s druge kratke crtice o istima. Mapa je interaktivna te sudionici odgovaraju na pitanja, a odgovore odnosno ispunjenu mapu, mogu odnijeti u ured Turističke zajednice Grada Pule i tako sudjelovati u nagradnoj igri. Igra je prilagođena i za djecu i mlade.

Nagradu koju sudionici mogu odnijeti jest vikend za dvije osobe u Boutique Hostelu Joyce u Puli u dvokrevetnoj sobi “Joyce” u vrijednosti od 3.000,00 kuna. Mapa je dostupna na četiri jezika: hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom te u igri mogu sudjelovati i strani državljani.

Nagradna igra traje od 01.06. do 01.09., a izvlačenje dobitnika će se održati 05.09.2017. u 10 sati u prostorijama TZ Pula.

Više o nagradnoj igri možete saznati na web stranicama Zaklade www.filantropija.hr i www.civilnodruštvo-istra.hr te na www.pulainfo.hr i u Info centru TZ Pula na Forumu u Puli.