Aktualno, Nekategorizirano

Kulturpunktova komunalna soba: Willow Avenue

Kulturpunktova komunalna soba je serija glazbenih i multimedijalnih izvedbi uživo koje ugošćava redakcija portala Kulturpunkt.hr. Prvi gosti Komunalne sobe, koja će na Facebook Liveu biti emitirana u četvrtak 29. travnja u 18h, su Willow Avenue, tročlani bend koji čine Mary May, Jack de Shaw i Ante Perković.

U Komunalnoj sobi u Trenkovoj 11, koju Kulturpunkt dijeli s četiri organizacije s nezavisne kulturne scene, Willow Avenue će predstaviti nekoliko pjesama s albuma Come What May koji će dan ranije biti objavljen za LAA. Pjesme su snimljene u jednom stanu na zagrebačkom Vrbiku, komponirali su ih Ante Perković i Jack de Shaw (Jakša Perković), koji je bio zadužen i za mix i mastering, a Mary May (Marija Butirić) je napisala tekstove i melodije.

Cover albuma dizajnirala je Klasja Habjan, koja je osmislila i vizual Kulturpunktove komunalne sobe.

Ove izvedbe inspirirane su tiny deskom, serijom koncerata uživo američke neprofitne medijske organizacije National Public Radio. U 2021. nadaju se u vlastitom, ali i u radnim prostorima drugih aktera nezavisne kulturne scene ugostiti pet izvedbi koje će se uživo prenositi na Kulturpunktovoj facebook stranici.

Facebook event
Facebook live, 29.04. u 18:00