Aktualno, Nekategorizirano

Live stream Srca u Zoni

Veselo svake nedjelje
Veselo svake nedjelje

U trećem izdanju talk music showa Srce u Zoni Nikolina Biloš, Marija Vučemilović-Grgić i Marija Grbeša pričat će početcima koncertnih produkcija Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce, kada još nisu imale hrabrosti puniti kazališne i sportske dvorane.

Voditeljica treće večeri poznata je novinarka Dina Bujas.

Uz razgovor, fotografije i video snimke sa prvih koncerata te uz niz intimnih unplugged izvedbi vratit ćemo se u daleku 2009. godinu i nastupe u hotelima Atrium i President na kojima su postavljeni temelji za daljnja ostvarenja.

Otkrit ćemo i što se to dogodilo da su članovi udruge povećali svoje ambicije pa su samo četiri godine kasnije sa mjuziklom Srce na sceni krenuli puniti kazališne dvorane diljem Hrvatske – poručuju u udruzi.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona (Jerina 1, 21 000 Split). Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.

Oni koji nisu u mogućnosti nam se pridružiti u Klubu Zona pozivamo da u nedjelju u 18 sati posjete našu službeni facebook kanal na kojemu će u live streamu moći pratiti nastup naših članova.