Aktivizam, Nekategorizirano

Ljetne cirkuske radionice za djecu zatvorenica i zatvorenika

Udruge Roditelji u akciji – Roda i Tricycle Trauma organiziraju kreativne cirkuske radionice za djecu zatvorenika i zatvorenica tijekom ljeta 2021. Radionice će se organizirati kada se skupi dovoljan broj djece.

Zagreb – ljeto 2021.

Osijek – ljeto 2021.

Split – ljeto 2021.

Radionica je namijenjena djeci i mladima od 5 do 18 godina, održava se jednokratno, vikendom (subota ili nedjelja) u trajanju 3-4 sata.

Cirkuski izazovi mame sve one avanturističkog duha!
Ako želite da vaše dijete isproba zemljane i zračne akrobacije, balansiranje, žongliranje ili vožnju na monociklu pravi je trenutak da ih potaknete da se prijave na cirkusku radionicu.
Cirkus je mjesto potpune slobode i prihvaćanja. Učenjem nesvakidašnjih vještina razvijamo snagu i povjerenje, jačamo samopouzdanje i potičemo osobni i kreativni razvoj.

Voditelji i voditeljice s dugogodišnjim iskustvom brinu o sigurnosti djece. Nakon radionica slijedi osvježenje uz hranu, napitke i veselo druženje. Za one kojima je potrebna pomoć oko financiranja putovanja, udruga Roda osigurava trošak prijevoza djece od grada u županiji do mjesta održavanja radionice.

Radionice će se održavati u Zagrebu, Splitu i Osijeku u potpuno opremljenim prostorima i u sigurnim uvjetima.

Kako prijaviti sudjelovanje djeteta na cirkuskim radionicama

Osoba koja skrbi o djetetu treba nazvati ured udruge Roda na broj telefona 01 6177 500 ili se javiti na mail roda@roda.hr
Za one kojima je potrebna pomoć oko financiranja putovanja, udruga Roda osigurava trošak prijevoza djece od grada u županiji do mjesta održavanja radionice.
Broj prijava je ograničen pa ovu informaciju podijelite s obitelji odmah i potaknite ih na prijavu.

Ova aktivnost provodi se u okviru projekta Neprekinuta veza koji financira Ministarstvo pravosuđa i uprave. (Izvor: kakodalje.eu/)