Aktualno, Nekategorizirano

Mreža mladih Hrvatske provodi anketu za udruge o potrebama i radu s mladima

Anketa za udruge mladih i za mlade o potrebama i radu s mladima – ovu anketu provodi Mreža mladih Hrvatske. Anketa se provodi kako bi se dobio uvid u potrebe i izazove s kojim se udruge mladih i za mlade susreću u svakondevnom radu te o stanju rada s mladima (youth work).

Informacije se prikupljaju isključivo za potrebe istraživanja o potrebama udruga mladih i za mlade i radu s mladima te će služiti kao podloga za daljnja projektna planiranja. Svi podaci ostaju tajni te podliježu Pravilima o privatnosti MMH – navodi se u anketi.

U sklopu Erasmus+ KA3 projekta “Gle što MOGU – Mladi odlučuju, govore i utječu” provodit će se i konzultacije s mladima o njihovim potrebama, izazovima s ciljem omogućavanja aktivnog sudjelovanja i uključivanja mladih u kreiranje politika koje su usmjerene na njihove prioritete i potrebe, kroz bolje usklađivanje lokalnih i nacionalnih politika za mlade i djelovanja organizacija civilnog društva prema tim prioritetima i potrebama.

Anketu možete ispuniti OVDJE.

NAPOMENA: Anketa je namijenjena organizacijama, ne individuama. Tako da vas molimo da anketu ispuni jedna osoba iz organizacije, u ime organizacije.