Hrvatska, Nekategorizirano

Online trening o neformalnoj edukaciji

mmh_crOnline trening namijenjen je volonterima u organizacijama civilnog društva te youth workerima na početku svog rada u sektoru, s ciljem učenja izrade radionica neformalnog učenja.

Cilj “#Skill me” online treninga je upoznati sudionike s neformalnim metodama učenja i procesom planiranja radionice u neformalnom okruženju. Osim toga, cilj je potaknuti praktičnu primjenu naučenog, što uključuje izradu vlastite radionice, na koju će sudionici dobiti povratnu informaciju trenerica.

Trening #SkillMe se sastoji od ukupno 5 modula, a predviđeno trajanje edukacije na tjednoj bazi je od jednog do dva sata kroz pet tjedana. Svakog tjedna će se otvoriti novi modul, na temelju ispunjenog zadatka kojeg ćete morati dostaviti trenericama.

Online trening će biti proveden koristeći online platformu Moodle. To znači da predviđeni sadržaj možeš slušati kad god hoćeš i gdje god hoćeš, samo su ti potrebni računalo i internet.

Trening započinje 20. siječnja 2018. godine i trajat će kroz pet tjedana. Za sudjelovanje će biti odabrano 15 sudionika/ca od kojih se očekuje aktivno sudjelovanje.

Poziv na prijavu za sudionike/ce traje do 15.01.2018. Svi zainteresirani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca dostupnog OVDJE.

Selekciju kandidata će napraviti Mreža mladih Hrvatske zajedno s trenericama, a prijavljeni će o rezultatima selekcije biti obaviješteni najkasnije do 17.01.2018.