Hrvatska, Nekategorizirano

Na Hvaru krenuo Festival Serum 4. – Antihibernacijsko cjepivo

Bogat program festivala pod nazivom Serum 4: Antihibernacijsko cjepivo u organizaciji PlatFORme Hvar održava se u Fabrici 35, a traje od 9. do 13. listopada 2019. godine
Savez udruga PlatFORma Hvar ovog tjedna održava četvrti po redu Serum festival, a program će početi DJ radionicom. U okviru festivala održat će se radionica izrade kućnog kompostišta, uvod u balkonsko vrtlarstvo, a voditeljica radionica je Ivana Keller.

Likovnu radionicu za djecu i mlade vodite će Vančo Rebac. Dramski studio mladih Hvar izvest će pjesme Maje Jelušić. U organizaciji festivala je planirana i javna rasprava s temom “Fabrika 35 – javni prostor građana”. Na programu je i koncert Little sister te projekcije filma i kviz.

Festival je organiziran u okviru projekta DKC-HR: Plan K.  Cilj je projekta “DKC: Plan K” doprinijeti razvoju povjerenja između Grada Hvara, organizacija civilnoga društva i građana u svrhu zajedničkog djelovanja u društveno kulturnom životu grada i otoka Hvara.

Nositelj projekta je Savez Platforma Hvar, a partneri Grad Hvar, Dramski studio mladih Hvar, Festival mediteranskog filma Split, Gradska knjižnica i čitaonica Hvar, Lag Škoji, Udruga Pjover.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sve informacije o događanjima u sklopu četvrtog Seruma pronađite na Eventu Festival Serum 4, Hvar i na facebook stranici PlatFORme Hvar.