Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada poziva na dvodnevnu radionicu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijavu na dvodnevnu online radionicu naziva “Upravljanje volonterima” koju će održati Udruga „MI“ iz Splita 8. i 9. ožujka 2023. (PRIJAVA).

Polaznici radionice će se upoznati s ključnim koracima u pripremi volonterskog programa u njihovoj organizaciji, u skladu s Ciklusom menadžmenta volonterskog programa i njihovim uključivanjem u organizacijski menadžment. Radionica je namijenjena organizacijama koje u svoj rad namjeravaju uključiti volontere ili za organizacije koje već rade s volonterima, a potrebna im je podrška u koordinaciji rada volontera.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj). Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.