Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada poziva na online radionicu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na novu online radionicu: “Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva” koju će 29. lipnja 2023. godine održati Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke (PRIJAVA).

Cilj radionice je upoznati sudionike s definicijom, strategijama i pristupima u prikupljanju sredstava te predstaviti različite izvore i tehnike prikupljanja sredstava. Uz navedeno, sudionici radionice bit će u prilici promišljati vlastitu strategiju prikupljanja sredstava za financiranje njihovog djelovanja te će biti upoznati s vještinama i osobinama koje bi trebale imati osobe koje se bave prikupljanjem sredstava.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.